Aandelen OTE kopen

Wil je beleggen in OTE aandelen? Op deze pagina kan je direct OTE aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in OTE. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel OTE raadplegen. OTE is een aandeel uit Griekenland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Athex. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HTO.AT.

Waar kan je OTE aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel OTE kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie

Wat is de actuele koers van het aandeel OTE?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel OTE. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in OTE?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van OTE? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in OTE is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in OTE.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over OTE

OTE is het grootste telecommunicatiebedrijf van Griekenland. OTE was vroeger een staatsbedrijf. Vanaf 1998 is het voor een deel geprivatiseerd. De aandelen worden verhandeld op de effectenbeurs in Athene en bovendien staan de aandelen eveneens genoteerd aan de London Stock Exchange. Het bedrijf werd in 1949 opgericht.
Het hoofdkantoor van OTE staat in Amorausio en bekende dochterondernemingen zijn Cosmote, Germanos en Cosmote TV. Het bedrijf is in Griekenland verantwoordelijk voor onder meer de PSTN en ISDN telefoonlijnen in Griekenland en is bovendien ADSL provider. Het beheert eveneens het Tetra netwerk in het land.