Aandelen OTP Bank kopen

Wil je beleggen in OTP Bank aandelen? Op deze pagina kan je direct OTP Bank aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in OTP Bank. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel OTP Bank raadplegen. OTP Bank is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OTP.

Waar kan je OTP Bank aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel OTP Bank kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel OTP Bank?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel OTP Bank. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in OTP Bank?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van OTP Bank? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in OTP Bank is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in OTP Bank.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over OTP Bank

De OTP Bank geldt als de grootste bank van Hongarije. De bank werd gesticht in het jaar 1949. In 1999 werd het bedrijf na negen jaar zeer intensieve voorbereiding geprivatiseerd. De OTP Bank is behalve in Hongarije ook zeer actief in een groeiend aantal Midden Europese landen.
De OTP Bank heeft ondertussen meer dan 1500 vestigingen en de aandelen van de OTP Bank worden verhandeld op de beurs in Budapest, dat doet het onder de logische vermelding OTP. In de Joint Stock Company heeft het een zeer bekende dochteronderneming.