Aandelen Otsuka kopen

Wil je beleggen in Otsuka aandelen? Op deze pagina kan je direct Otsuka aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Otsuka. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Otsuka raadplegen. Otsuka is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 4578.TY.

Waar kan je Otsuka aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Otsuka kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Otsuka?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Otsuka. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Otsuka?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Otsuka? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Otsuka

Otsuka wordt ook wel OPC genoemd en het is een farmaceutisch bedrijf met de hoofdzetel gevestigd in de Japanse hoofdstad Tokio en in Osaka en Naruto. Het bedrijf werd in 1964 opgericht. Bekende dochteronderneming is Taiho Pharmaceutical.
De aandelen van Otsuka staan onder 4578 genoteerd op de beurs in Tokio. Bovendien is het een Topix 100 component. Otsuka is op 69 locaties wereldwijd actief en geniet bekendheid als producent van Pocari Sweat, Oronamin C en Aripip Razol/Abilify. Otsuka nam een kleine twee jaar geleden nog Visterra over voor een bedrag van 430 miljoen.