Aandelen Oversea Chinese Banking kopen

Wil je beleggen in Oversea Chinese Banking aandelen? Op deze pagina kan je direct Oversea Chinese Banking aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Oversea Chinese Banking. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Oversea Chinese Banking raadplegen. Oversea Chinese Banking is een aandeel uit Singapore. Het aandeel wordt verhandeld in SGD aan de SGX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool O39.SGX.

Waar kan je Oversea Chinese Banking aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Oversea Chinese Banking kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SGD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Oversea Chinese Banking?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Oversea Chinese Banking. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Oversea Chinese Banking?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Oversea Chinese Banking? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Oversea Chinese Banking is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Oversea Chinese Banking.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Oversea Chinese Banking

Oversea Chinese Banking is zowel een bank als een financieel dienstverlener. Het hoofdkantoor van de bank is gevestigd in het OCBC Centre, in Singapore. De aandelen van het bedrijf worden verhandeld op de beurs van Singapore als O39.
Bekende dochters van Oversea Chinese Banking zijn onder meer de bank OCBC en Great Eastern  Life. Oversea Chinese Banking is ontstaan uit een samengaan van drie banken, als we spreken van het jaar 1932. Dit ging om de Chinese Commercial Bank, The Ho Hong Bank en Oversea Chinese bank. De bank wordt gerekend tot de vijf veiligste banken ter wereld.