Aandelen Ovintiv kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Ovintiv aandelen? Op deze pagina kan je direct Ovintiv aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ovintiv. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ovintiv raadplegen. Ovintiv is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OVV.

Waar kan je Ovintiv aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ovintiv kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ovintiv?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ovintiv. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ovintiv?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ovintiv? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Ovintiv

Ovintiv stond lang bekend als Encana Corporation en is een oliebedrijf met het hoofdkantoor in Denver in de staat Colorado. Daarnaast houdt het kantoor in Calgary in Alberta. Encana Oil and Gas is nu een dochteronderneming van Ovintiv.

Ovintiv werd opgericht in 2002 en de aandelen van de onderneming worden als OVV verhandeld op de beurs in New York. De onderneming houdt zich hoofdzakelijk bezig met de exploratie, de ontwikkeling, productie en ook de marketing van aardgas en olie en zeker ook aardgasvloeistoffen. De activiteiten vinden in hoofdzaak plaats rond het Permian Basin.

aandeel ovintiv kopen