Aandelen OVS kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in OVS aandelen? Op deze pagina kan je direct OVS aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in OVS. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel OVS raadplegen. OVS is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OVS-I.

Waar kan je OVS aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel OVS kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel OVS?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel OVS. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in OVS?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van OVS? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in OVS is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in OVS.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse OVS

Sterke punten:

  • Groeipotentieel: OVS heeft ambitieuze groeiplannen en heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in uitbreiding van het merk.
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding: Het bedrijf biedt kleding aan tegen aantrekkelijke prijzen, waardoor het een breed publiek aanspreekt.
  • Digitalisering: OVS heeft geïnvesteerd in digitalisering en heeft een goed functionerende online winkel, waardoor het bedrijf een groot publiek bereikt.

Zwakke punten:

  • Concurrentie: De kledingmarkt is zeer competitief, met grote concurrenten zoals Zara, H&M en Primark.
  • Afwezigheid in bepaalde markten: OVS heeft nog geen grote aanwezigheid in belangrijke markten buiten Europa, zoals de Verenigde Staten of Azië.
  • Afhankelijk van de Europese economie: OVS is sterk afhankelijk van de economische situatie in Europa, wat een risico kan vormen in tijden van economische recessie.

Over OVS

OVS is een Italiaans kledingbedrijf. Het beschikt over winkels in 36 landen in Europa, in Latijns Amerika en in Azië. In totaal heeft het ondertussen 1285 locaties,  Daarmee geldt OVS als de grootste sportretailer van Italië. Het heeft in totaal zelfs vijf procent van de gehele retailmarkt wat betreft kleding in Italië in handen.  De aandelen van de onderneming worden als OVS verhandeld op de Borsa Italia.

Grippo Coin geldt als oprichter van OVS, dat in 1972 het levenslicht zag in het Italiaanse Padua. Tegenwoordig is het hoofdkwartier gevestigd in  Venetië. Bekende dochterondernemingen zijn OVS Maloprodaja, Conte, Oviesse Franchising, 82 en ook OVS Bulgaria.

aandeel ovs kopen

Wel of niet aandelen OVS kopen?

Als je overweegt om aandelen te kopen, dan is het altijd belangrijk om zorgvuldig te overwegen waarin je wilt investeren. Een bedrijf dat momenteel de aandacht trekt van veel investeerders is OVS, een Italiaanse modeketen die gespecialiseerd is in betaalbare kleding en accessoires.

OVS heeft de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt en heeft momenteel meer dan duizend winkels in verschillende landen. Het bedrijf heeft ook een sterke online aanwezigheid en heeft in 2020 een omzet van meer dan 1,2 miljard euro gegenereerd.

Als je overweegt om aandelen OVS te kopen, is het belangrijk om rekening te houden met de risico’s en kansen. OVS opereert in een competitieve markt en moet opboksen tegen grote spelers zoals Zara en H&M. Daarnaast is de mode-industrie een zeer volatiele sector die sterk afhankelijk is van trends en seizoenen.

Toch zijn er ook positieve ontwikkelingen die aantrekkelijk kunnen zijn voor investeerders. OVS heeft bijvoorbeeld een agressieve expansiestrategie en is van plan om de komende jaren nog meer winkels te openen. Het bedrijf heeft ook aangekondigd te willen investeren in duurzaamheid, wat kan helpen om een groeiende groep milieubewuste klanten aan te trekken.

Kortom, het is aan jou om te beslissen of het kopen van aandelen OVS de juiste keuze is voor jouw beleggingsportefeuille. Het is belangrijk om voldoende onderzoek te doen en de risico’s en kansen zorgvuldig te overwegen voordat je een beslissing neemt.