Aandelen OVS kopen

Wil je beleggen in OVS aandelen? Op deze pagina kan je direct OVS aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in OVS. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel OVS raadplegen. OVS is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OVS-I.

Waar kan je OVS aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel OVS kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel OVS?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel OVS. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in OVS?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van OVS? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in OVS is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in OVS.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over OVS

OVS is een Italiaans kledingbedrijf. Het beschikt over winkels in 36 landen in Europa, in Latijns Amerika en in Azië. In totaal heeft het ondertussen 1285 locaties,  Daarmee geldt OVS als de grootste sportretailer van Italië. Het heeft in totaal zelfs vijf procent van de gehele retailmarkt wat betreft kleding in Italië in handen.  De aandelen van de onderneming worden als OVS verhandeld op de Borsa Italia.
Grippo Coin geldt als oprichter van OVS, dat in 1972 het levenslicht zag in het Italiaanse Padua. Tegenwoordig is het hoofdkwartier gevestigd in  Venetië. Bekende dochterondernemingen zijn OVS Maloprodaja, Conte, Oviesse Franchising, 82 en ook OVS Bulgaria.