Aandelen Owens Corning kopen

Wil je beleggen in Owens Corning aandelen? Op deze pagina kan je direct Owens Corning aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Owens Corning. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Owens Corning raadplegen. Owens Corning is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OC.

Waar kan je Owens Corning aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Owens Corning kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Owens Corning?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Owens Corning. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Owens Corning?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Owens Corning? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Owens Corning

Owens Corning is een onderneming die wereldwijd actief is en zich vooral richt op composieten voor het isoleren, voor dakbedekking en glasvezel. Het ontwikkelt de producten en tekent daarnaast ook voor de productie. Owens Corning werd opgericht in 1935 als een partnerschap tussen twee grote Amerikaanse glasgiganten: Corning Glass Works en Owens Illinois.
De aandelen van Owens Corning worden openbaar verhandeld als OC op de New York Stock Exchange. Het hoofdkantoor van Owens Corning vind je terug in Toledo, Ohio. De Paros Group geldt als een van de meest voorname dochteronderneming van het succesvolle Owens Corning.