Aandelen Owens-Illinois kopen

Wil je beleggen in Owens-Illinois aandelen? Op deze pagina kan je direct Owens-Illinois aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Owens-Illinois. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Owens-Illinois raadplegen. Owens-Illinois is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OI.

Waar kan je Owens-Illinois aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Owens-Illinois kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Owens-Illinois?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Owens-Illinois. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Owens-Illinois?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Owens-Illinois? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Owens Illinois

Owens Illinois wordt in de volksmond vaak OH genoemd en als zodanig wordt het bedrijf vaak ook afgekort weergegeven. Owens Illinois staat bekend als en Amerikaanse producent van verpakkingsglas en van verpakkingsproducten voor de voedings- en drankenindustrie.
Owens Illinois geldt als een Fortune 500 bedrijf en geldt als marktleider in Europa, Noord Amerika en Zuid-Amerika. Bijzonder is wel dat Owens Illinois patent heeft op 2500 ontwerpen van flessen en potten van glas. De aandelen worden openbaar verhandeld als OI op de NYSE, terwijl de hoofdvestiging in Perrysburg, Ohio staat. De Owens Illinois Group is een dochteronderneming.