Aandelen OZ Minerals kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in OZ Minerals aandelen? Op deze pagina kan je direct OZ Minerals aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in OZ Minerals. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel OZ Minerals raadplegen. OZ Minerals is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OZL.CHA.

Waar kan je OZ Minerals aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel OZ Minerals kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel OZ Minerals?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel OZ Minerals. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in OZ Minerals?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van OZ Minerals? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in OZ Minerals is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in OZ Minerals.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Oz Minerals

Sterke punten:

 • Goede winstgevendheid: Oz Minerals heeft een solide financiële positie en heeft in het verleden consistent goede winstcijfers laten zien.
 • Grote minerale reserves: Het bedrijf heeft grote minerale reserves, waaronder koper en goud, die het potentieel hebben om in de toekomst te worden ontwikkeld en bij te dragen aan de groei van het bedrijf.
 • Geografische diversificatie: Oz Minerals heeft belangen in verschillende projecten over de hele wereld, waaronder Australië en Zuid-Amerika, waardoor het bedrijf een diversifieerde inkomstenbasis heeft.
 • Innovatieve benadering van mijnbouw: Het bedrijf heeft een innovatieve en duurzame benadering van mijnbouw, met inbegrip van het gebruik van hernieuwbare energiebronnen en het minimaliseren van de impact op het milieu.

Zwakke punten:

 • Afhankelijkheid van grondstoffenprijzen: De inkomsten van Oz Minerals zijn sterk afhankelijk van de prijzen van koper en goud, die volatiel kunnen zijn en van invloed kunnen zijn op de winstgevendheid van het bedrijf.
 • Risico’s bij de exploratie van minerale reserves: Het ontwikkelen van nieuwe mijnbouwprojecten brengt altijd risico’s met zich mee, zoals politieke onzekerheid, wet- en regelgeving, en technische problemen.
 • Gevolgen van de COVID-19-pandemie: De COVID-19-pandemie kan van invloed zijn op de activiteiten van Oz Minerals, met inbegrip van verstoringen van de toeleveringsketen en vertragingen bij de ontwikkeling van nieuwe projecten.

aandeel oz minerals kopen

Wel of niet aandelen OZ Minerals kopen?

Als je overweegt om te investeren in aandelen, kan OZ Minerals een interessante optie zijn. Het bedrijf heeft een solide financiële positie en heeft in het verleden consistent goede winstcijfers laten zien. Bovendien heeft het grote minerale reserves, waaronder koper en goud, die het potentieel hebben om in de toekomst te worden ontwikkeld en bij te dragen aan de groei van het bedrijf.

Echter, er zijn ook enkele risico’s verbonden aan het investeren in OZ Minerals. De inkomsten van het bedrijf zijn sterk afhankelijk van de prijzen van koper en goud, die volatiel kunnen zijn en van invloed kunnen zijn op de winstgevendheid van het bedrijf. Daarnaast brengt het ontwikkelen van nieuwe mijnbouwprojecten altijd risico’s met zich mee, zoals politieke onzekerheid, wet- en regelgeving en technische problemen.

Het is belangrijk om deze factoren in overweging te nemen bij het overwegen van het investeren in aandelen van OZ Minerals. Het is altijd raadzaam om goed onderzoek te doen en een professioneel advies te vragen voordat je een investeringsbeslissing neemt.