Aandelen PACCAR kopen

Wil je beleggen in PACCAR aandelen? Op deze pagina kan je direct PACCAR aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PACCAR. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PACCAR raadplegen. PACCAR is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PCAR.

Waar kan je PACCAR aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PACCAR kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel PACCAR?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PACCAR. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PACCAR?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PACCAR? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf PACCAR

Industrieel Paccar verkoopt een complete range aan vrachtwagens en doet dat in Amerika, Europa, Mexico en Australië. De vrachtwagens worden hoofdzakelijk onder de namen DAF, Peterbilt en Kenworth verkocht. Paccar houdt hoofdkantoor in Bellevue, Washington.
Behalve het leveren van vrachtwagens biedt Paccar ook financieringen aan en levert het onderdelen voor vrachtwagens. Heel bijzonder aan Paccar is wel het feit dat het de afgelopen tachtig jaar niet een jaar verlies leed. Paccar heeft overigens 30 procent van de markt in Canada en de Verenigde Staten in handen en werd in 1905 opgericht als Seattle Car Mfg. In eerste instantie richtte het zich toen op de productie van spoorwegmateriaal.