Aandelen Packaging kopen

Wil je beleggen in Packaging aandelen? Op deze pagina kan je direct Packaging aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Packaging. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Packaging raadplegen. Packaging is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PKG.

Waar kan je Packaging aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Packaging kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Packaging?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Packaging. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Packaging?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Packaging? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Packaging

Packaging maakt allerhande verpakkingsproducten in de vorm van verschillende containers en golfverpakkingen. Het biedt de conventionele zeecontainers die worden gebruikt om goederen te beschermen en te vervoeren. De aandelen van Packaging worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als PKG.
Packaging is ook bekend van de meerkleurige dozijn displays die helpen om verpakte producten in winkels te verkopen en honingraat beschermende verpakkingsproducten voor specifiek vlees, groente, fruit en andere voedingsmiddelen. Het hoofdkwartier van de onderneming vind je in Lake Forrest in Illinois. De oprichting van het bedrijf dat officieel Packaging Corporation of America ging heten vond plaats in 1867.