Aandelen PageGroup kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in PageGroup aandelen? Op deze pagina kan je direct PageGroup aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PageGroup. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PageGroup raadplegen. PageGroup is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PAGE-L.

Waar kan je PageGroup aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PageGroup kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel PageGroup?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PageGroup. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PageGroup?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PageGroup? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in PageGroup is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in PageGroup.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse PageGroup

Sterke punten

  • Wereldwijd netwerk: PageGroup is actief in meer dan 35 landen, waardoor het een breed scala aan kandidaten kan bereiken en werkgevers kan bedienen.
  • Specialisatie: PageGroup richt zich specifiek op werving en selectie van professionals, waardoor het een diepgaande expertise heeft in dit vakgebied.
  • Digitale transformatie: PageGroup heeft geïnvesteerd in digitale technologieën en heeft daardoor een sterk online aanwezigheid, wat de efficiëntie en snelheid van het wervingsproces verbetert.

Zwakke punten

  • Concurrentie: De markt voor werving en selectie is zeer concurrerend, waardoor PageGroup te maken heeft met concurrentie van andere spelers in de branche.
  • Afhankelijkheid van economische omstandigheden: De vraag naar werving en selectie kan fluctueren afhankelijk van de economische omstandigheden, waardoor PageGroup kwetsbaar kan zijn voor economische schommelingen.
  • Geografische afhankelijkheid: PageGroup is sterk afhankelijk van de economische en politieke omstandigheden in de landen waarin het actief is, waardoor het risico loopt op regionale instabiliteit.

Over PageGroup

Page Group is een Brits wervingsbedrijf dat gevestigd is in Weybridge in Surrey. De onderneming is een FTSE 250 component en de aandelen worden verhandeld op de beurs in Londen onder de naam PAGE. Het bedrijf werd in 1976 opgericht en een bekende dochteronderneming is Page Personnel SAS. Oprichters van het bedrijf waren Michael Page en Bill McGregor.

De heren plaatsten aanvankelijk accountants in vaste posities in Engeland en aanvankelijk alleen in Londen. In 1978 echter, had het ook al accountants geplaatst in Manchester, Birmingham, Glasgow, Leeds en Bristol.

aandeel pagegroup kopen

Wel of niet aandelen PageGroup kopen?

Als je geïnteresseerd bent in de aandelenmarkt en overweegt om te investeren, kan PageGroup een bedrijf zijn dat je in overweging wilt nemen. Maar voordat je besluit om te investeren, is het belangrijk om te kijken naar de sterke en zwakke punten van PageGroup.

Een van de sterke punten van PageGroup is het wereldwijde netwerk. Het bedrijf is actief in meer dan 35 landen en kan daardoor een groot aantal kandidaten bereiken en werkgevers bedienen. Daarnaast heeft PageGroup een specialisatie in werving en selectie van professionals, waardoor het een diepgaande expertise heeft in dit vakgebied. Bovendien heeft het bedrijf geïnvesteerd in digitale technologieën, waardoor het een sterke online aanwezigheid heeft en het wervingsproces efficiënter kan worden uitgevoerd.

Toch zijn er ook enkele zwakke punten waar je rekening mee moet houden. De markt voor werving en selectie is zeer concurrerend en PageGroup heeft te maken met concurrentie van andere spelers in de branche. Bovendien kan de vraag naar werving en selectie fluctueren afhankelijk van de economische omstandigheden, waardoor PageGroup kwetsbaar kan zijn voor economische schommelingen. Ten slotte is het bedrijf sterk afhankelijk van de economische en politieke omstandigheden in de landen waarin het actief is, waardoor het risico loopt op regionale instabiliteit.

Al met al is het belangrijk om zorgvuldig af te wegen of je wel of niet wilt investeren in aandelen van PageGroup. Raadpleeg indien nodig een financieel adviseur om je te helpen bij je beslissing.