Aandelen PageGroup kopen

Wil je beleggen in PageGroup aandelen? Op deze pagina kan je direct PageGroup aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PageGroup. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PageGroup raadplegen. PageGroup is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PAGE-L.

Waar kan je PageGroup aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PageGroup kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel PageGroup?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PageGroup. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PageGroup?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PageGroup? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in PageGroup is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in PageGroup.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over PageGroup

Page Group is een Brits wervingsbedrijf dat gevestigd is in Weybridge in Surrey. De onderneming is een FTSE 250 component en de aandelen worden verhandeld op de beurs in Londen onder de naam PAGE. Het bedrijf werd in 1976 opgericht en een bekende dochteronderneming is Page Personnel SAS. Oprichters van het bedrijf waren Michael Page en Bill McGregor.
De heren plaatsten aanvankelijk accountants in vaste posities in Engeland en aanvankelijk alleen in Londen. In 1978 echter, had het ook al accountants geplaatst in Manchester, Birmingham, Glasgow, Leeds en Bristol.