Aandelen PagSeguro Digital kopen

Wil je beleggen in PagSeguro Digital aandelen? Op deze pagina kan je direct PagSeguro Digital aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PagSeguro Digital. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PagSeguro Digital raadplegen. PagSeguro Digital is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PAGS.

Waar kan je PagSeguro Digital aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PagSeguro Digital kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel PagSeguro Digital?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PagSeguro Digital. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PagSeguro Digital?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PagSeguro Digital? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over PagSeguro Digital

PagSeguro Digital biedt online en mobiel op betalingen gebaseerde e-commerce services voor specifiek commerciële activiteiten. Het maakt onderdeel uit van Universo Online en geldt als de grootste van Brazilië. Er is sprake van meer dan vijftig miljoen unieke bezoekers per maand, het aantal pageviews staat per maand op 6,7 miljard. 
Het bedrijf werd opgericht in 2006  en het hoofdkantoor staat in Sao Paolo. PagSeguro werd al in 2015 uitgeroepen als de beste betaalmethode. Bijzonder is ook de prepaid kaart met de focus op micro ondernemen met chip. Een en ander valt onder het merk MasterCard.