Aandelen PagSeguro Digital kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in PagSeguro Digital aandelen? Op deze pagina kan je direct PagSeguro Digital aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PagSeguro Digital. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PagSeguro Digital raadplegen. PagSeguro Digital is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PAGS.

Waar kan je PagSeguro Digital aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PagSeguro Digital kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel PagSeguro Digital?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PagSeguro Digital. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PagSeguro Digital?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PagSeguro Digital? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse PagSeguro

Sterke punten:

  • Marktleider in Brazilië: PagSeguro is marktleider in Brazilië op het gebied van online betalingsverwerking. Dit zorgt voor een sterke positie op de Braziliaanse markt.
  • Diversificatie van inkomsten: Naast online betalingsverwerking biedt PagSeguro ook andere financiële diensten aan, zoals leningen en verzekeringen, waardoor het bedrijf zijn inkomstenbronnen diversifieert.
  • Groeipotentieel: De Braziliaanse e-commercemarkt groeit nog steeds en PagSeguro heeft ruimte om verder te groeien in deze markt.

Zwakke punten:

  • Concurrentie: PagSeguro heeft te maken met sterke concurrentie van andere online betalingsverwerkers en financiële instellingen die soortgelijke diensten aanbieden.
  • Regulering: De financiële sector in Brazilië is sterk gereguleerd en PagSeguro moet zich houden aan strikte regels en voorschriften, wat het bedrijf kwetsbaar maakt voor eventuele veranderingen in de regelgeving.
  • Valutakoersrisico: Aangezien PagSeguro opereert in Brazilië en het grootste deel van zijn inkomsten in Braziliaanse real ontvangt, loopt het bedrijf valutakoersrisico als de Braziliaanse real in waarde daalt ten opzichte van andere valuta’s.

Over PagSeguro Digital

PagSeguro Digital biedt online en mobiel op betalingen gebaseerde e-commerce services voor specifiek commerciële activiteiten. Het maakt onderdeel uit van Universo Online en geldt als de grootste van Brazilië. Er is sprake van meer dan vijftig miljoen unieke bezoekers per maand, het aantal pageviews staat per maand op 6,7 miljard. 

Het bedrijf werd opgericht in 2006  en het hoofdkantoor staat in Sao Paolo. PagSeguro werd al in 2015 uitgeroepen als de beste betaalmethode. Bijzonder is ook de prepaid kaart met de focus op micro ondernemen met chip. Een en ander valt onder het merk MasterCard. 

aandeel pagseguro kopen

Wel of niet aandelen PagSeguro kopen?

PagSeguro is een Braziliaans bedrijf dat zich richt op online betalingsverwerking en andere financiële diensten. Het bedrijf is marktleider in Brazilië en biedt zijn diensten ook aan in andere Latijns-Amerikaanse landen. Maar is het een goed idee om aandelen van PagSeguro te kopen?

Een belangrijke sterke punt van PagSeguro is dat het een sterke positie heeft op de Braziliaanse markt en dat het zijn inkomstenbronnen diversifieert door ook andere financiële diensten aan te bieden. Daarnaast heeft het bedrijf ruimte om verder te groeien in de groeiende e-commerce markt van Brazilië en andere Latijns-Amerikaanse landen.

Toch zijn er ook enkele zwakke punten waarmee rekening moet worden gehouden. Zo heeft PagSeguro te maken met sterke concurrentie en is de financiële sector in Brazilië sterk gereguleerd, wat het bedrijf kwetsbaar maakt voor veranderingen in de regelgeving. Daarnaast loopt het bedrijf valutakoersrisico.

Kortom, aandelen van PagSeguro kunnen interessant zijn vanwege de sterke marktpositie en het groeipotentieel, maar beleggers moeten ook rekening houden met de concurrentie, de regelgeving en het valutakoersrisico. Het is daarom belangrijk om grondig onderzoek te doen voordat u besluit om aandelen van PagSeguro te kopen.