Aandelen Palo Alto kopen

Wil je beleggen in Palo Alto aandelen? Op deze pagina kan je direct Palo Alto aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Palo Alto. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Palo Alto raadplegen. Palo Alto is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PANW.

Waar kan je Palo Alto aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Palo Alto kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Palo Alto?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Palo Alto. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Palo Alto?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Palo Alto? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Palo Alto

Cybersecuritybedrijf Palo Alto werk in verschillende landen en is met het hoofdkantoor gevestigd in Santa Clara, Californië. Hoofdactiviteit van Palo Alto is het beveiligen van online activiteiten. Het heeft een platform met geavanceerde firewalls en cloud gebaseerde aanbiedingen die deze firewalls verder uit kunnen breiden.
Het biedt daarnaast nog eens andere manieren die de online veiligheid waarborgen. De aandelen van Palo Alto worden openbaar verhandeld als PANW op de NYSE. In Demisto en Twistlock heeft Palo Alto bekende dochterondernemingen. Ondertussen verleent Palo Alto service aan meer dan 60.000 organisaties verdeeld over 150 landen. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Fortune 100.