Aandelen Pan American Silver kopen

Wil je beleggen in Pan American Silver aandelen? Op deze pagina kan je direct Pan American Silver aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Pan American Silver. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Pan American Silver raadplegen. Pan American Silver is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PAAS.

Waar kan je Pan American Silver aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Pan American Silver kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Pan American Silver?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Pan American Silver. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Pan American Silver?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Pan American Silver? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Pan American Silver is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Pan American Silver.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Pan American Silver

Pan American Silver is een mijnbouwbedrijf in Canada. Het is actief in Latijns Amerika en heeft onder andere mijnen en andere projecten in onder meer Peru, Mexico, Bolivia en Argentinië. De aandelen worden als PAAS verhandeld op de Toronto Stock Exchange.  Het bedrijf zag het levenslicht in 1994.
Pan American Silver heeft het hoofdkantoor in  Vancouver en een bekende dochterondernemer is LSGC Ply. Het bedrijf geldt als een van de grootste zilverproducenten. Ross Beaty komt de credits toe wat betreft het succes van het bedrijf. Hij richtte de onderneming namelijk op in 1994.