Aandelen Panasonic kopen

Wil je beleggen in Panasonic aandelen? Op deze pagina kan je direct Panasonic aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Panasonic. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Panasonic raadplegen. Panasonic is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 6752.TY.

Wat is de actuele koers van het aandeel Panasonic?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Panasonic. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Panasonic?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Panasonic? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Panasonic aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Panasonic kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€10 + 0,06% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
0,15% met JPY 500 minimum

Over Panasonic

Panasonic is opgericht door de Japanner Konosute Matsushita en aanvankelijk was de bedrijfsnaam dan ook Matsushita Electric Industrial. Tegenwoordig is Panasonic de naam van de grootste producent van elektronica ter wereld. Tot 2008 werd overigens de eerste naam van dit wereldmerk gevoerd, de naam dus van de oprichter van het wereldmerk. Het eerste product dat de oprichter maakte was een lamp.
Panasonic is gevestigd in Osaka in Japan en het bedrijf zag in 1918 het levenslicht. Bekende dochterondernemingen van Panasonic zijn Sonya en JVC. Van de ongeveer 250.000 medewerkers, werkt 60 procent buiten Japan overigens.