Aandelen Pandora (denmark) kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Pandora (denmark) aandelen? Op deze pagina kan je direct Pandora (denmark) aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Pandora (denmark). Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Pandora (denmark) raadplegen. Pandora (denmark) is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PNDOR.CO.

Waar kan je Pandora (denmark) aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Pandora (denmark) kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Pandora (denmark)?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Pandora (denmark). Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Pandora (denmark)?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Pandora (denmark)? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Pandora

Pandora is een Deense producent  van en een handelaar in juwelen. Pandora ontstond in 1982 als familiebedrijf. Vanuit die positie groeide het uit tot de op drie na grootste fabrikant van handgemaakte juwelen. Pandora geldt echter toch vooral als de producent die het zelf samenstellen van armbanden mogelijk maakt.

De aandelen Pandora worden als PNDORA verhandeld op de beurs in Kopenhagen en Kopenhagen is ook meteen de plaats waar je het hoofdkantoor vindt. Aan de wieg van de onderneming stond overigens Per Enevoldsen die samen met Winnie Liljeborg het bedrijf oprichtte. 

aandeel pandora denmark kopen