Aandelen Paramount Group kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Paramount Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Paramount Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Paramount Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Paramount Group raadplegen. Paramount Group is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PGRE.

Waar kan je Paramount Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Paramount Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Paramount Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Paramount Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Paramount Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Paramount Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Paramount Group

Sterke punten Paramount Group

 • Hoogwaardige vastgoedportefeuille: Paramount Group bezit en beheert een portefeuille van hoogwaardige commerciële vastgoedactiva, waaronder kantoren, winkels en hotels.
 • Centrale locaties: Het bedrijf heeft vastgoed op strategische locaties, zoals grote steden en zakelijke centra, waardoor ze kunnen profiteren van een sterke vraag naar commercieel vastgoed.
 • Lange-termijn huurcontracten: Paramount Group heeft huurders met langlopende huurcontracten, waardoor ze stabiele inkomstenstromen genereren en het risico op leegstand verminderen.
 • Focus op duurzaamheid: Het bedrijf heeft een sterke focus op duurzaamheid en het verminderen van de ecologische voetafdruk van hun gebouwen, wat aantrekkelijk is voor huurders die waarde hechten aan duurzaamheid.
 • Financiële stabiliteit: Paramount Group heeft een solide financiële positie en een goed trackrecord in de vastgoedsector, wat vertrouwen geeft aan investeerders.

Zwakke punten Paramount Group

 • Afhankelijkheid van economische omstandigheden: De prestaties van het bedrijf zijn afhankelijk van de economische omstandigheden en de vraag naar commercieel vastgoed. Schommelingen in de economie kunnen van invloed zijn op de bezettingsgraad en de huurinkomsten.
 • Competitieve vastgoedmarkt: Paramount Group opereert in een competitieve markt met andere vastgoedbedrijven die vergelijkbare activa aanbieden. Ze moeten zich blijven onderscheiden en aantrekkelijke aanbiedingen bieden om huurders aan te trekken en te behouden.
 • Invloed van rentetarieven: Veranderingen in rentetarieven kunnen van invloed zijn op de financieringskosten en de waarde van het vastgoed van Paramount Group.
 • Risico’s van leegstand: Leegstand van commercieel vastgoed kan een negatieve invloed hebben op de inkomsten van het bedrijf. Paramount Group moet zich richten op het actief beheren en aantrekken van huurders om leegstand te minimaliseren.
 • Onzekerheid in de vastgoedmarkt: De vastgoedmarkt kan onderhevig zijn aan schommelingen en onzekerheid, zoals veranderingen in de vraag, regelgeving en economische factoren. Paramount Group moet hierop anticiperen en zich aanpassen aan veranderende marktomstandigheden.

Over Paramount Group

De Amerikaanse Paramount Group is een zeer bekend geïntegreerd beleggingsfonds. Het verwerft, is eigenaar. Ontwikkelt en herontwikkelt en beheert kantoorpanden in het hoogste segment; de A-klasse dus. De panden bevinden zich voornamelijk in New York City, Washington D.C. en ook in San Francisco.

De aandelen van de Paramount Group worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als PGRE. De Paramount Group werd opgericht in 1978 en actieve en meest bekende bekende dochteronderneming is wel Paramount Group Real Estate Advisor zoals ook de Paramount Group Management dat is.

Paramount Group

Wel of niet aandelen GrubHub kopen?

Zit je te twijfelen of je aandelen van GrubHub moet kopen? Laten we eens kijken naar een paar zaken voordat je een beslissing maakt.

GrubHub is een online platform dat zich richt op het bezorgen van maaltijden van restaurants naar consumenten. Als je een liefhebber bent van het gemak van online eten bestellen en gelooft in de groei van de bezorgmarkt, kan het investeren in GrubHub interessant zijn.

Maar voordat je je geld investeert, is het belangrijk om de marktomstandigheden en de financiële gezondheid van het bedrijf te onderzoeken. Kijk naar de prestaties van GrubHub in de afgelopen jaren, zoals de omzetgroei en het aantal actieve gebruikers. Let ook op concurrentie en trends in de bezorgsector.

Het is altijd slim om advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je besluit om aandelen van GrubHub te kopen. Zij kunnen je helpen om de risico’s en mogelijke rendementen beter te begrijpen.

Onthoud dat investeren altijd met onzekerheid gepaard gaat en dat het belangrijk is om je eigen onderzoek te doen voordat je een beslissing neemt.