Aandelen Paramount Group kopen

Wil je beleggen in Paramount Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Paramount Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Paramount Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Paramount Group raadplegen. Paramount Group is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PGRE.

Waar kan je Paramount Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Paramount Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Paramount Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Paramount Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Paramount Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Paramount Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Paramount Group

De Amerikaanse Paramount Group is een zeer bekend geïntegreerd beleggingsfonds. Het verwerft, is eigenaar. Ontwikkelt en herontwikkelt en beheert kantoorpanden in het hoogste segment; de A-klasse dus. De panden bevinden zich voornamelijk in New York City, Washington D.C. en ook in San Francisco.
De aandelen van de Paramount Group worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als PGRE. De Paramount Group werd opgericht in 1978 en actieve en meest bekende bekende dochteronderneming is wel Paramount Group Real Estate Advisor zoals ook de Paramount Group Management dat is.