Aandelen Pargesa kopen

Wil je beleggen in Pargesa aandelen? Op deze pagina kan je direct Pargesa aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Pargesa. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Pargesa raadplegen. Pargesa is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PARG.VX.

Waar kan je Pargesa aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Pargesa kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Pargesa?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Pargesa. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Pargesa?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Pargesa? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Pargesa is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Pargesa.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Pargesa

Pargesa is gevestigd in Geneve in Zwitserland. Het neemt een centrale positie in bij twee grote bedrijven in Europa op basis van een overeenkomst die dateert uit 1990. Het gaat dan om Power Corporation du Canada en Frere Bourgeois/CNP-groepen.
Via het Nederlandse Parjointco geldt er zeggenschap over deze bedrijven. Aandelen van Pargesa staan op de SWX genoteerd as PARG. Oprichter van de onderneming is overigens Albert Frere en Pargesa heeft in Pargesa Netherlands en Orior Holding twee bekende dochters. Pargesa heeft eveneens een belang in Imerys en beheert de website Groupe Bruxelles Lambert, een houdstermaatschappij met aandelen in onder meer Total S.A. en Suez S.A.