Aandelen Parker kopen

Wil je beleggen in Parker aandelen? Op deze pagina kan je direct Parker aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Parker. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Parker raadplegen. Parker is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PH.

Waar kan je Parker aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Parker kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Parker?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Parker. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Parker?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Parker? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Parker

Parker behoeft amper nadere introductie en is bekend als fabrikant van schrijfgerei, al sinds 1888. De pennen worden in landen als de Verenigde Staten, Canada, Denemarken, Mexico, Argentinië en Frankrijk geproduceerd en de onderneming werd ooit opgericht door de inmiddels legendarische Safford Parker.
Parker heeft in het Franse Nantes en het Engelse Newhaven de hoofdkantoren. In de Duofold Parker pen heeft het de duurste pen in het assortiment. De pen koop je voor 350 euro gemiddeld. Parker bracht in de loop der jaren tal van pennen op de markt. Sommigen worden nu nog verkocht, anderen verdwenen weer snel. Bekende uitvoeringen zijn de Parker Jotter, de Vector, Sonnet en de al genoemde Duofold.