Aandelen Partners kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Partners aandelen? Op deze pagina kan je direct Partners aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Partners. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Partners raadplegen. Partners is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PGHN.VX.

Waar kan je Partners aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Partners kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Partners?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Partners. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Partners?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Partners? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Partners is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Partners.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Partners

Sterke punten:

  • Gevarieerde portefeuille: Partners heeft een brede portefeuille van investeringen, waardoor het bedrijf beter bestand is tegen risico’s en schommelingen op de markt.
  • Focus op duurzame investeringen: Partners heeft een sterke focus op duurzame investeringen en ESG-criteria (Environmental, Social, and Governance), wat aantrekkelijk kan zijn voor beleggers die geïnteresseerd zijn in duurzame beleggingen.
  • Deskundig team: Partners heeft een team van deskundige en ervaren beleggingsprofessionals die het bedrijf helpen bij het nemen van investeringsbeslissingen.

Zwakke punten:

  • Concurrentie: De financiële sector waarin Partners opereert, is sterk concurrerend en het bedrijf kan worden beïnvloed door de intensieve concurrentie.
  • Afhankelijk van externe factoren: Partners is afhankelijk van externe factoren, zoals economische en politieke ontwikkelingen, die de prestaties van het bedrijf kunnen beïnvloeden.
  • Risico van marktschommelingen: Zoals bij elke investering in de markt, bestaat er bij Partners het risico van marktschommelingen, wat kan leiden tot verliezen op de korte termijn.

Over Partners

Partners is een Zwitserse onderneming die gevestigd is in het Zwitserse Baar. De onderneming werd opgericht door Urs Wietsbach en Alfred Gartner. Ze deden dat samen met Marcel Emu.

Moederbedrijf van Partners is de Partners Group Holding. Partners beheert een mooi aantal fondsen, gestructureerde producten en de op maat gemaakte portefeuilles. Dat doet het zeker niet alleen in Zwitserland, want ondertussen heeft het een internationale klantenkring. Partners heeft ondertussen honderden private equity investeringen in portefeuillebedrijven afgerond. Partners wordt overigens beschouwd als een van de drie meest waardevolle beursgenoteerde particuliere marktbedrijven ter wereld.

aandeel partners kopen

Wel of niet aandelen Partners kopen?

Partners is een investeringsmaatschappij die zich richt op duurzame investeringen en een gevarieerde portefeuille heeft. Maar is het de moeite waard om in aandelen van dit bedrijf te investeren? Hieronder hebben we de sterke en zwakke punten van Partners op een rijtje gezet om u te helpen bij het nemen van een beslissing.

Als sterke punten kunnen we noemen dat Partners een gevarieerde portefeuille heeft, zich richt op duurzame investeringen en een deskundig team heeft. Dit maakt het bedrijf beter bestand tegen risico’s en kan het aantrekkelijk maken voor beleggers die geïnteresseerd zijn in duurzame beleggingen.

Aan de andere kant zijn er ook zwakke punten waar u rekening mee moet houden. Zo opereert Partners in een sterk concurrerende financiële sector en is het bedrijf afhankelijk van externe factoren zoals economische en politieke ontwikkelingen. Daarnaast bestaat er bij elke investering in de markt het risico van marktschommelingen, wat kan leiden tot verliezen op de korte termijn.

Al met al is het aan u om te beslissen of u wilt investeren in aandelen van Partners. Houd daarbij de sterke en zwakke punten in gedachten en doe altijd goed onderzoek voordat u een investeringsbeslissing neemt.