Aandelen Partners kopen

Wil je beleggen in Partners aandelen? Op deze pagina kan je direct Partners aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Partners. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Partners raadplegen. Partners is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PGHN.VX.

Waar kan je Partners aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Partners kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Partners?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Partners. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Partners?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Partners? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Partners is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Partners.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Partners

Partners is een Zwitserse onderneming die gevestigd is in het Zwitserse Baar. De onderneming werd opgericht door Urs Wietsbach en Alfred Gartner. Ze deden dat samen met Marcel Emu.
Moederbedrijf van Partners is de Partners Group Holding. Partners beheert een mooi aantal fondsen, gestructureerde producten en de op maat gemaakte portefeuilles. Dat doet het zeker niet alleen in Zwitserland, want ondertussen heeft het een internationale klantenkring. Partners heeft ondertussen honderden private equity investeringen in portefeuillebedrijven afgerond. Partners wordt overigens beschouwd als een van de drie meest waardevolle beursgenoteerde particuliere marktbedrijven ter wereld.