Aandelen Patterson-UTI Energy kopen

Wil je beleggen in Patterson-UTI Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Patterson-UTI Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Patterson-UTI Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Patterson-UTI Energy raadplegen. Patterson-UTI Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PTEN.

Waar kan je Patterson-UTI Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Patterson-UTI Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Patterson-UTI Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Patterson-UTI Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Patterson-UTI Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Patterson-UTI Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Patterson-UTI Energy

Patterson-UTI Energy biedt vooral landboor- en drukpompdiensten, gestuurde boringen, verhuurapparaten en technologie aan vooral klanten in Amerika en op beperkte schaal ook in Canada. Het bedrijf is onder verschillende namen actief. Bekende naam is bijvoorbeeld Patterson-UTI Drilling Universal.
Patterson-UTI Energy staat als PTEN genoteerd op de Nasdaq. Het hoofdkwartier is gevestigd in Houston, Texas. Het bedrijf is er vanaf 1978 en een eveneens bekende dochteronderneming is Patterson-UTI Drilling Company, zoals ook MS Directioral Current Power Solutions, Great Plains Oilfield Rental, Universal Pressure Pumping en Warrior Rig Technologies dat zijn.