Aandelen Paychex kopen

Wil je beleggen in Paychex aandelen? Op deze pagina kan je direct Paychex aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Paychex. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Paychex raadplegen. Paychex is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PAYX.

Waar kan je Paychex aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Paychex kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Paychex?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Paychex. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Paychex?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Paychex? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Paychex

Paychex levert uitbestedingsdiensten op het gebied van human resources, salaris administratie en secundaire arbeidsomstandigheden. Dat levert het specifiek aan de wat kleinere en middelgrote bedrijven.
Steeds slaagt Paychex er in een HR-oplossing te vinden die bij de behoefte van de bedrijven past. Het biedt oplossingen voor bedrijven met 1-9 medewerkers, 9-50 medewerkers en voor 50-1000 werknemers. Paychex biedt oplossingen die de regelgeving proactief aanpast, waardoor het altijd voorop loopt in deze branche. Paychex maakt onderdeel uit van de bekende ESET familie en geldt als beste HR-outsourcing voor kleine bedrijven in het algemeen.