Aandelen Pearson kopen

Wil je beleggen in Pearson aandelen? Op deze pagina kan je direct Pearson aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Pearson. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Pearson raadplegen. Pearson is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PSON-L.

Wat is de actuele koers van het aandeel Pearson?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Pearson. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Pearson?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Pearson? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Pearson is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Pearson.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Pearson aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Pearson kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Pearson

Pearson is zowel een uitgever als een onderwijsbedrijf. Het hoofdkantoor vind je in Londen en van origine was Pearson zelfs een bouwbedrijf bij de oprichting in 1840. Pas jaren later schakelde het door naar publiceren. Ooit was Pearson het grootste educatieve bedrijf en de grootste uitgever van boeken ter wereld.
In 2013 volgde de fusie tussen Pearson en de Penguin Books met Bertelsmann, een Duitse gigant. Sinds enkele jaren heeft Pearson gekozen om zich volledig te richten op het onderwijs. De aandelen van de onderneming worden op zowel de beurs in de Engelse hoofdstad Londen als op de NYSE verhandeld. Pearson is ook een FTSE 100 component.