Aandelen Peloton Interactive kopen

Wil je beleggen in Peloton Interactive aandelen? Op deze pagina kan je direct Peloton Interactive aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Peloton Interactive. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Peloton Interactive raadplegen. Peloton Interactive is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PTON.

Waar kan je Peloton Interactive aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Peloton Interactive kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Peloton Interactive?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Peloton Interactive. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Peloton Interactive?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Peloton Interactive? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Peloton Interactive

Peloton Interactive is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in zowel fitnessapparatuur als een mediabedrijf. Het bedrijf werd opgericht in 2012 en kwam tot stand met behulp van een Kickstarter financieringscampagne in 2013. Hoofdkantoor van de onderneming vind je in New York City.
Aandelen van Peloton Interactive staan als PTON genoteerd aan de Nasdaq. De onderneming werd gesticht in 2012 en dochteronderneming is Neurotic Media, een andere belangrijke dochteronderneming is Tonic Fitness Technology. Grondleggers van het veelzijdige en succesvolle bedrijf waren de oprichters Graham Stanton, Hishao Kushi, John Foley, Tom Cortese en Yong Feng.