Aandelen Pennon kopen

Wil je beleggen in Pennon aandelen? Op deze pagina kan je direct Pennon aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Pennon. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Pennon raadplegen. Pennon is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PNN-L.

Waar kan je Pennon aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Pennon kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Pennon?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Pennon. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Pennon?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Pennon? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Pennon is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Pennon.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Pennon

Pennon is een Brits waterbedrijf en afvalbeheerbedrijf dat met het hoofdkantoor in Exeter gevestigd is. De aandelen worden als PNN verhandeld op de London Stock Exchange. Het bedrijf is overigens ook een FTSE 100 component. Bijzonder: liefst tachtig procent van de winst van het bedrijf komt uit de dochteronderneming met de naam South West Water.
John Parker richtte het bedrijf op in 1969 en dochterbedrijf is naast het eerdergenoemde South West Water ook Voridor en dit geldt ook voor Lakeside. Pennon levert water aan 1,7 miljoen klanten in met name Zuidwest Engeland.