Aandelen Pentair kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Pentair aandelen? Op deze pagina kan je direct Pentair aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Pentair. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Pentair raadplegen. Pentair is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PNR.

Waar kan je Pentair aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Pentair kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Pentair?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Pentair. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Pentair?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Pentair? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Pentair is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Pentair.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Pentair

Pentair is een bekend waterzuiveringsbedrijf dat werd opgericht in Ierland maar formeel gevestigd is in Engeland. Het heeft in Minneapolis, Minnesota ook een hoofdkantoor gevestigd. Niet zomaar, wat het bedrijf werd namelijk opgericht in de Verenigde Staten. Bovendien: veel van de bedrijfsopbrengsten komen nog steeds uit Amerika en Canada.

Aandelen Pentair worden verhandeld als PNR op de New York Stock Exchange. Murray J. Harpole geldt als oprichter van het bedrijf, hij deed dat overigens in 1966 in Arden Hills. Bekende dochters van Pentair zijn Everpure en Star Rite Industries.

aandeel pentair kopen