Aandelen People’s United Financial kopen

Wil je beleggen in People’s United Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct People’s United Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in People’s United Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel People’s United Financial raadplegen. People’s United Financial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PBCT.

Waar kan je People’s United Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel People’s United Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel People’s United Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel People’s United Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in People’s United Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van People’s United Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf People’s United Financial

People’s United Financial is een bekende Amerikaanse bankholding. De holding is eigenaar van de People’s United Bank dat meer dan 400 vestigingen heeft in met name Connecticut, New York, Massachusetts, Vermont, Maine en New Hampshire. Het staat als PBCT genoteerd op de Nasdaq index.
Het hoofdkantoor van People’s United Financial is gevestigd in Bridgepart, Connecticut en werd opgericht in 1842. Ondertussen geldt het als de grootste full service bank van New Engeland. Ook behoort het tot de vijftig grootste banken van Amerika. People’s United Financial is ook een S&P 500 component.