Aandelen PepsiCo kopen

Wil je beleggen in PepsiCo aandelen? Op deze pagina kan je direct PepsiCo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PepsiCo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PepsiCo raadplegen. PepsiCo is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PEP.

Waar kan je PepsiCo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PepsiCo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel PepsiCo?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PepsiCo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PepsiCo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PepsiCo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf PepsiCo

PepsiCo is een toonaangevend voedingsmiddelen en drankenbedrijf dat beschikt over wereldwijd bekende en gerespecteerde merken. PepsiCo maakt behalve dranken met en zonder koolzuur (waaronder uiteraard de eigen cola) ook zoutjes en zoetwaren, net als graansnacks.
Bekende merken die PepsiCo voert zijn Cheetos, Doritos, Lays, Lipton, Quaker en 7-up. Pepsico heeft het hoofdkantoor in Amerika en heeft de activiteiten opgedeeld in zes verschillende divisies: North America Beverages, Frito-Lay North America, Quaker Food North America, Latin America, Europ Sub Saharan Africa en Asia, Middle East en North Africa. De producten van PepsiCo worden in meer dan tweehonderd verschillende landen verkocht.