Aandelen PerkinElmer kopen

Wil je beleggen in PerkinElmer aandelen? Op deze pagina kan je direct PerkinElmer aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PerkinElmer. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PerkinElmer raadplegen. PerkinElmer is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PKI.

Waar kan je PerkinElmer aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PerkinElmer kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel PerkinElmer?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PerkinElmer. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PerkinElmer?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PerkinElmer? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Perkin Elmer

Perkin Elmer is bekend van de meetapparatuur dat het produceert voor onderzoek voor onder meer de diagnostische gezondheidszorg. De meetapparatuur wordt echter ook gebruikt in de wereld van de farmacie, voedselveiligheid, biotechnologie en industriële toepassingen.
Perkin Elmer heeft de hoofdzetel gevestigd in Waltham, Massachusetts. Oprichter van het Perkin-Elmer was Richard Scott Perkin, als we spreken van het jaar 1937. ViaCord en Caloper Life Sciences zijn overigens bekende dochterondernemingen van Perkin-Elmer, alom gerespecteerd specialist in meetinstrumenten en toebehoren. Perkin Elmer werd bijzonder genoeg ook vooral bekend door de slogan’ For the Better’.