Aandelen Pernod Ricard kopen

Wil je beleggen in Pernod Ricard aandelen? Op deze pagina kan je direct Pernod Ricard aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Pernod Ricard. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Pernod Ricard raadplegen. Pernod Ricard is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RI.PA.

Waar kan je Pernod Ricard aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Pernod Ricard kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Pernod Ricard?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Pernod Ricard. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Pernod Ricard?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Pernod Ricard? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Pernod Ricard is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Pernod Ricard.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Pernod Ricard

De aandelen Pernod Ricard worden op Euronext Parijs aangeboden onder de aanduiding RI. De Franse onderneming heeft zich toegelegd op de producten van gedestilleerde drank en wij. Pernod Ricard is in 1975 ontstaan na een samengaan van Pernod en Richard. Van deze twee heeft Pernod een historie vanaf 1805. Richard is actief vanaf 1932.
 
Het hoofdkantoor van de producent van drank is gevestigd in Parijs. Het verkoopt met name whisky, rum, wodka en gin,naast de bekende champagne en wijn. Opvallend is wel dat van de totale omzet slechts tien procent gehaald wordt in eigen land.