Aandelen Perpetual kopen

Wil je beleggen in Perpetual aandelen? Op deze pagina kan je direct Perpetual aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Perpetual. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Perpetual raadplegen. Perpetual is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PPT.CHA.

Waar kan je Perpetual aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Perpetual kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Perpetual?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Perpetual. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Perpetual?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Perpetual? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Perpetual is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Perpetual.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Perpetual

Perpetual Limited is een bedrijf dat in 1886 is opgericht in Sydney. Daar staat ook nog steeds het hoofdkantoor van de succesvolle onderneming. Perpetual biedt financiële diensten en is een Australische investerings- en trusteegroep. Het levert beleggingsproducten, geeft financieel advies, filantropische en zakelijke dienstverlening aan particulieren, families, organisaties en ook aan financieel adviseurs.
Perpetual kan een breed palet aan investeringen aanbieden in de vorm van onder andere super-annuation en pensioen inkomensproducten. Het is daarnaast een belangrijke aanbieder van gespecialiseerde financiële marktdiensten zoals bijvoorbeeld administratieve diensten en hypothecaire leningen voor diverse instellingen.