Aandelen Persimmon kopen

Wil je beleggen in Persimmon aandelen? Op deze pagina kan je direct Persimmon aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Persimmon. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Persimmon raadplegen. Persimmon is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PSN-L.

Waar kan je Persimmon aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Persimmon kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Persimmon?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Persimmon. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Persimmon?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Persimmon? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Persimmon is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Persimmon.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Persimmon

Persimmon is een Brits woningbouwbedrijf dat met het hoofdkwartier gevestigd is in York. De onderneming is vernoemd naar een paard. Persimmon is actief vanaf 1896 en werd opgericht in de plaats Derby. Aandelen van de onderneming worden verhandeld op de London Stock Exchange.
Persimmon maakt ook deel uit van de FTSE 100 index. Duncan Davidson is de oprichter van de onderneming. Bekende dochteronderneming van Persimmon is Westbury en ook Ryedale Homes. Het bedrijf ging in 1985 met haar aandelen de beurs van Londen op. Toen bouwde het overigens al duizend woningen per jaar.