Aandelen PetroChina kopen: amalyse & koers

Wil je beleggen in PetroChina aandelen? Op deze pagina kan je direct PetroChina aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PetroChina. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PetroChina raadplegen. PetroChina is een aandeel uit China. Het aandeel wordt verhandeld in Renminbi aan de Shanghai Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 0857.HK.

Waar kan je PetroChina aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PetroChina kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel PetroChina?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PetroChina. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PetroChina?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PetroChina? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in PetroChina is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in PetroChina.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over PetroChina

PetroChina is een Chinees energiebedrijf en het geldt als de grootste olieproducent van China. PetroChina bestaat vanaf het jaar 1999 en het hoofdkantoor staat in Peking. De aandelen staan op de beurs van Shanghai vermeldt als 601857. Het is ook actief op de New York Stock Exchange. 

China National Petroleum Corporation is het moederbedrijf van PetroChina. Petro China International is een bekende dochteronderneming van PetroChina. Overigens is nog steeds meer dan tachtig procent van de aandelen van PetroChina in handen van de staat. De raffinaderijen van het bedrijf zijn in staat  om op jaarbasis 1,2 miljard vaten ruwe olie omzetten.