Aandelen Petrofac kopen

Wil je beleggen in Petrofac aandelen? Op deze pagina kan je direct Petrofac aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Petrofac. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Petrofac raadplegen. Petrofac is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PFC-L.

Wat is de actuele koers van het aandeel Petrofac?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Petrofac. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Petrofac?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Petrofac? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Petrofac is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Petrofac.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Petrofac aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Petrofac kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Petrofac

Petrofac is een bekende leverancier van zogenaamde olievelddiensten aan de internationaal opererende olie- en gasindustrie. Petrofac heeft de hoofdvestiging in de Engelse hoofdstad Londen en heeft daarnaast activiteiten in onder andere Aberdeen, Woking, Chennai, Sharjah, Abu Dhabi, Saoedi Arabië, Mumbai, Delhi en Kuala Lumpur om er slechts een aantal te noemen. De aandelen worden op de beurs van Londen verhandeld als PFC.
Petrofac werd al in 1981 opgericht in Londen. Bekende dochteronderneming is Petrofac Emirates. Petrofac is ook een FTSE 250 component. Het bedrijf werd overigens ook in Londen opgericht.