Aandelen Petroleo Brasileiro kopen

Wil je beleggen in Petroleo Brasileiro aandelen? Op deze pagina kan je direct Petroleo Brasileiro aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Petroleo Brasileiro. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Petroleo Brasileiro raadplegen. Petroleo Brasileiro is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PBR.

Waar kan je Petroleo Brasileiro aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Petroleo Brasileiro kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Petroleo Brasileiro?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Petroleo Brasileiro. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Petroleo Brasileiro?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Petroleo Brasileiro? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Petroleo Brasileiro

Petroleo Brasileiro wordt vaak kortweg Petrobras genoemd. Het is zonder twijfel het meest bekende bedrijf van Brazilië.  De oliemaatschappij is met de hoofdzetel gevestigd in Rio de Janeiro. Core-business van het bedrijf is het exploiteren produceren en raffineren van aardolie. Bovendien produceert het ook ethanol en aardgas. De aandelen worden op de beurs in Brazilië verhandeld als PETR4. 
Petrobras werd in 1953 opgericht in de hoofdstad Brasilia. Bekende dochterbedrijven zijn Transpetro, Liquigas en Gaspetro. Getulio Vargas richtte samen met de regering van Brazilië dit bijzonder succesvolle bedrijf op.