Aandelen Pets at Home kopen

Wil je beleggen in Pets at Home aandelen? Op deze pagina kan je direct Pets at Home aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Pets at Home. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Pets at Home raadplegen. Pets at Home is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PETS-L.

Waar kan je Pets at Home aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Pets at Home kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Pets at Home?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Pets at Home. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Pets at Home?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Pets at Home? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Pets at Home is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Pets at Home.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Pets at Home

Pets at Home geldt als de grootste dierenwinkel in Engeland. Het beschikt over 450 winkels en is bekend geworden om de verkoop van voedsel, speelgoed, beddengoed, medicijnen en accessoires voor huisdieren. De aandelen worden verhandeld op de beurs in Londen. Daarnaast is Pets at Home een FTSE 250 component.
Pets at Home werd opgericht door Anthony Preston, in 1991. Bekende dochter is Vets4Pets Limited. De eerste Pets at Home werd geopend in Chester. De omvang van het bedrijf kreeg een boost toen het concurrent Petsmart in 1999 kocht. Petsmart had destijds 140 winkels.