Aandelen Pets at Home kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Pets at Home aandelen? Op deze pagina kan je direct Pets at Home aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Pets at Home. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Pets at Home raadplegen. Pets at Home is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PETS-L.

Waar kan je Pets at Home aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Pets at Home kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Pets at Home?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Pets at Home. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Pets at Home?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Pets at Home? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Pets at Home is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Pets at Home.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Pets at Home

Sterke punten:

 • Leider in de Britse dierenmarkt: Pets at Home heeft een sterke positie als leider in de Britse dierenmarkt met meer dan 450 winkels in het Verenigd Koninkrijk.
 • Diversificatie van producten en diensten: Het bedrijf biedt naast dierenproducten ook dierenverzorgingsdiensten, zoals dierenartsenpraktijken en huisdiergrooming aan.
 • E-commerce activiteiten: Pets at Home heeft een sterke aanwezigheid op het gebied van e-commerce en heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van hun online verkoopplatform.
 • Stabiele financiële prestaties: Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren stabiele financiële prestaties laten zien, met een groeiende omzet en winstgevendheid.

Zwakke punten:

 • Concurrentie van online retailers: Net als veel andere fysieke winkels heeft Pets at Home te maken met concurrentie van online retailers, die lagere prijzen kunnen bieden vanwege lagere overheadkosten.
 • Afhankelijkheid van de Britse markt: Als een Brits bedrijf is Pets at Home sterk afhankelijk van de economische omstandigheden en de politieke ontwikkelingen in het Verenigd Koninkrijk, wat een potentieel risico kan vormen voor de toekomstige groei van het bedrijf.
 • Veranderende consumentenvoorkeuren: Consumentenvoorkeuren en trends in de dierenmarkt kunnen veranderen, wat het vermogen van het bedrijf om aan te passen en te innoveren kan beïnvloeden.

Over Pets at Home

Pets at Home geldt als de grootste dierenwinkel in Engeland. Het beschikt over 450 winkels en is bekend geworden om de verkoop van voedsel, speelgoed, beddengoed, medicijnen en accessoires voor huisdieren. De aandelen worden verhandeld op de beurs in Londen. Daarnaast is Pets at Home een FTSE 250 component.

Pets at Home werd opgericht door Anthony Preston, in 1991. Bekende dochter is Vets4Pets Limited. De eerste Pets at Home werd geopend in Chester. De omvang van het bedrijf kreeg een boost toen het concurrent Petsmart in 1999 kocht. Petsmart had destijds 140 winkels.

aandeel pets at home kopen

Wel of niet aandelen Pets at Home kopen?

Pets at Home is een Britse keten van dierenwinkels en biedt een breed scala aan producten en diensten voor huisdieren, zoals voedsel, speelgoed en training. Het bedrijf heeft meer dan 450 winkels in het Verenigd Koninkrijk en heeft de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt.

Als potentiële belegger is het belangrijk om te kijken naar zowel de sterke als de zwakke punten van het bedrijf. Een van de sterke punten van Pets at Home is bijvoorbeeld de sterke positie in de markt voor huisdieren in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf heeft ook geïnvesteerd in digitale technologieën om de klantervaring te verbeteren.

Een zwak punt van het bedrijf is echter dat het afhankelijk is van de economische omstandigheden en de koopkracht van consumenten. Een economische neergang kan bijvoorbeeld een negatieve invloed hebben op de verkoop van luxeproducten voor huisdieren.

Het is belangrijk om grondig onderzoek te doen voordat je besluit om in Pets at Home te investeren. Als je geïnteresseerd bent in de dierenbranche en gelooft in het potentieel van het bedrijf, kan het een interessante investering zijn. Maar houd er wel rekening mee dat er altijd risico’s verbonden zijn aan beleggen in aandelen.