Aandelen Pfizer kopen

Wil je beleggen in Pfizer aandelen? Op deze pagina kan je direct Pfizer aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Pfizer. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Pfizer raadplegen. Pfizer is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PFE.

Waar kan je Pfizer aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Pfizer kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Pfizer?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Pfizer. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Pfizer?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Pfizer? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Pfizer

Een van de grootste farmaceutische bedrijven die we wereldwijd kennen is Pfizer. Het bedrijf wil elke dag opnieuw doorbraken forceren die de levens van mensen kunnen veranderen. De producten van Pfizer worden in 125 landen verkocht, Amerika is de grootste afzetmarkt, gevolgd door Japan en China.
Pfizer heeft de werkzaamheden verdeeld in Pfizer Biopharma articals, Upjohn en Consumer Healthcare. Bekend product van Pfizer zijn onder meer Liption, waarmee Pfizer ook de hoogste omzet scoort. Dit middel wordt gebruikt door mensen met een hoog cholesterol gehalte. Bekend zijn verder Celebrex, een ontstekingsremmer bij reuma, Champix dat helpt bij een rookverslaving en Viagra voor een veersterkte erectie. Pfizer werd in 1949 al opgericht.