Aandelen PG&E kopen

Wil je beleggen in PG&E aandelen? Op deze pagina kan je direct PG&E aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PG&E. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PG&E raadplegen. PG&E is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PCG.

Waar kan je PG&E aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PG&E kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel PG&E?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PG&E. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PG&E?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PG&E? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf PG&E

PG&E staat voor Pacific Gas and Electric Company en is een particulier nutsbedrijf dat zorg draagt voor de levering van aardgas en elektriciteit in met name Noord Californië. Het bedrijf is er al vanaf het jaar 1905 en heeft het hoofdkantoor in San Francisco.
PG&E heeft zestien miljoen klanten en een werkterrein dat vijf keer Nederland beslaat van zo’n 180.000 vierkante kilometer. Bij de activiteiten van het bedrijf ligt de focus op transmissie en distributie. Overigens wekt PG&E slechts een derde van de elektriciteit zelf op, de rest koopt het van andere partijen waarmee het vaak leveringscontracten voor de lange termijn is aangegaan. Op de New York Stock Exchange wordt PG&E verhandeld als PCG.