Aandelen PGNiG kopen

Wil je beleggen in PGNiG aandelen? Op deze pagina kan je direct PGNiG aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PGNiG. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PGNiG raadplegen. PGNiG is een aandeel uit Polen. Het aandeel wordt verhandeld in Poolse Zloty aan de Warsaw Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PGN:WSE.

Waar kan je PGNiG aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PGNiG kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel PGNiG?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PGNiG. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PGNiG?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PGNiG? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in PGNiG is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in PGNiG.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over PGNiG

PGNiG is een bekend en alom gerespecteerd Pools energiebedrijf dat zich specifiek bezig houdt met de productie en de verkoop van aardolie en aardgas. Deze Poolse staatsonderneming zag het levenslicht in het jaar 1982. Vervolgens werd het in 1996 een naamloze vennootschap. De Poolse staat kreeg toen ook alle aandelen in het bezit.
PGNiG ging vervolgens in 2005 naar de beurs in Warschau. De aandelen van de specialist in aardolie en aardgas worden tegenwoordig als PGN verhandeld op de beurs in Warschau. Bekende dochteronderneming van PGNiG is Polska Spolka Gazowniztwa.