Aandelen PGS kopen

Wil je beleggen in PGS aandelen? Op deze pagina kan je direct PGS aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PGS. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PGS raadplegen. PGS is een aandeel uit Noorwegen. Het aandeel wordt verhandeld in NOK aan de Oslo Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PGS.OL.

Waar kan je PGS aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PGS kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met NOK 40 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel PGS?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PGS. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PGS?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PGS? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in PGS is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in PGS.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over PGS

PGS staat voor Petroleum Gas Services. Het bedrijf biedt diensten aan die vooral helpen om olie en gasreserves te vinden en dat wereldwijd. Het bedrijf levert onder meer survey planning en data acquisitie. Het bedrijf werd opgericht in 1991.
PGS heeft de beschikking over acht offshore seismische schepen en is met het hoofdkantoor gevestigd in Oslo. Daarnaast heeft het eveneens kantoren in onder andere Londen en Houston. PGS is actief in zestig landen en in tien landen gevestigd. De aandelen worden verhandeld onder de aanduiding PGS op de Oslo Stock Exchange.