Aandelen Philips kopen

Wil je beleggen in Philips aandelen? Op deze pagina kan je direct Philips aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Philips. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Philips raadplegen. Philips is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool *.

Waar kan je Philips aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Philips kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel Philips?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Philips. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Philips?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Philips? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Philips is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Philips.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Philips

Koninklijke Philips is een Nederlands elektriciteitsconcern. Het hoofdkwartier is gevestigd in Amsterdam, de roots van het bedrijf liggen in Eindhoven. De aandelen van Philips worden verhandeld op de Amsterdamse beurs onder de aanduiding PHIA. Philips zag het levenslicht in 1891 in Eindhoven.
Bekende dochters van Philips zijn Saeco, Respironics en Magnafox en Philips werd ooit gericht door Gerard Philips en Frederik Philips. Tegenwoordig maakt Philips met name medische apparaten als bijvoorbeeld MRI-scanners, huishoudelijke apparaten. Tot 2012 maakte Philips ook consumentenelektronica terwijl Philips toch al heel lang bekend stond om verlichting en de Philipshave, een scheerapparaat. Philips staat bovendien bekend als uitvinder van de muziekcassette.