Aandelen Phillips 66 kopen

Wil je beleggen in Phillips 66 aandelen? Op deze pagina kan je direct Phillips 66 aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Phillips 66. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Phillips 66 raadplegen. Phillips 66 is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PX.

Waar kan je Phillips 66 aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Phillips 66 kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Phillips 66?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Phillips 66. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Phillips 66?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Phillips 66? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Phillips 66

Philips 66 werd opgericht in 1917 en heette aanvankelijk Philips Petroleum Co. Het deed toen vooral in olie en gas. Nu is het een Amerikaanse multinational die het best als energiebedrijf omschreven kan worden. Het hoofdkantoor van Philips 66 vind je in Westchase, Houston.
Philips 66 kan gezien worden als een spin-off van ConocoPhilips, dat downstream en midstream activa uitvoerde. Aandelen Philips 66 worden openbaar verhandeld als PSX op de New York Stock Exchange, de beurs waar het bedrijf in 2012 begon te handelen. Core business van Philips 66 is met name de productie van aardgasvloeistoffen en petrochemicaliën.