Aandelen Phoenix Group kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Phoenix Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Phoenix Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Phoenix Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Phoenix Group raadplegen. Phoenix Group is een aandeel uit China. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PHNX-L.

Waar kan je Phoenix Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Phoenix Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Phoenix Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Phoenix Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Phoenix Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Phoenix Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Phoenix Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Phoenix Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Phoenix Group

Sterke punten:

 • Leider in de markt: Phoenix Group is een toonaangevende speler in de markt van levensverzekeringen en pensioenen in het Verenigd Koninkrijk.
 • Diversificatie: Phoenix Group heeft een divers productaanbod, waaronder levensverzekeringen, pensioenen en beleggingsproducten.
 • Schaalvoordelen: Phoenix Group heeft schaalvoordelen door de overnames die ze hebben gedaan, waardoor ze hun kosten kunnen verlagen.
 • Sterk management: Het managementteam van Phoenix Group heeft een bewezen staat van dienst in de branche en heeft het vermogen om waarde te creëren voor de aandeelhouders.

Zwakke punten:

 • Marktvolatiliteit: De markt voor levensverzekeringen en pensioenen kan volatiel zijn, waardoor de resultaten van Phoenix Group kunnen worden beïnvloed.
 • Schuldenlast: Phoenix Group heeft een aanzienlijke schuldenlast als gevolg van de overnames die ze hebben gedaan, wat het risico op faillissement verhoogt.
 • Regelgevingsrisico: Phoenix Group is afhankelijk van de goedkeuring van toezichthouders, wat een risico kan vormen als de goedkeuring niet wordt verkregen.

Over Phoenix Group

De Phoenix Group houdt hoofdkantoor in Mannheim. Het is de grootste farmaceutische groothandel van Duitsland en de op een na grootste Europa met 153 distributiecentra verdeeld over heel het land. Het levert haar producten ondertussen aan 12.000 onafhankelijke apotheken. 

Phoenix Healthcare Distribution Ltd is een bekende dochteronderneming. De moedermaatschappij van de Phoenix Group is Phoenix International Beteiligungs GmbH. Phoenix Group is meerderheids eigenaar van Purus in Tsjechië en Tamro in Finland. Dit zijn farmaceutische groothandels.  Het bedrijf werd in 1994 opgericht uit F. Reichet, Otto Stumpf GmbH, Ferd. Schulze GmbH en Hageda.

aandeel phoenix kopen

Wel of niet aandelen Phoenix Group kopen?

De beslissing om aandelen te kopen is een belangrijke beslissing die gebaseerd moet zijn op een grondige analyse van het bedrijf. Als het gaat om de Phoenix Group, zijn er sterke en zwakke punten die moeten worden overwogen.

Een van de sterke punten van de Phoenix Group is dat ze een leider zijn in de markt van levensverzekeringen en pensioenen in het Verenigd Koninkrijk. Ze hebben ook een divers productaanbod en schaalvoordelen door hun overnames, wat hen in staat stelt om hun kosten te verlagen. Bovendien heeft het managementteam een bewezen staat van dienst in de branche en heeft het vermogen om waarde te creëren voor de aandeelhouders.

Aan de andere kant zijn er ook zwakke punten om te overwegen, zoals de marktvolatiliteit die de resultaten van Phoenix Group kan beïnvloeden. Ze hebben ook een aanzienlijke schuldenlast als gevolg van hun overnames, wat het risico op faillissement verhoogt. Bovendien is Phoenix Group afhankelijk van goedkeuringen van toezichthouders, wat een risico kan vormen als deze goedkeuring niet wordt verkregen.

Uiteindelijk hangt de beslissing om aandelen van Phoenix Group te kopen af van uw persoonlijke beleggingsdoelen en risicotolerantie. Het is belangrijk om uw eigen onderzoek te doen en de sterke en zwakke punten van het bedrijf zorgvuldig te overwegen voordat u een beslissing neemt.