Aandelen Ping An kopen

Wil je beleggen in Ping An aandelen? Op deze pagina kan je direct Ping An aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ping An. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ping An raadplegen. Ping An is een aandeel uit China. Het aandeel wordt verhandeld in Renminbi aan de Shanghai Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 2318.HK.

Waar kan je Ping An aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ping An kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
Gratis trackers voor China
0,2% met CHN 50,00 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ping An?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ping An. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ping An?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ping An? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Ping An is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Ping An.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Ping An

Ping An Insurance is een zeer bekende en solide Chinese holding met een specialisatie op het gebied van all-round bankwerk en verzekeringen, Het bedrijf werd in 1988 opgericht en heeft een belangrijke dochteronderneming in Ping An Life Insurance Company of China. De aandelen van Ping An worden overigens verhandeld onder de aanduiding 601318.
Ping An heeft het hoofdkantoor gevestigd in Shenzhen en een andere bekende dochteronderneming van de specialist in verzekeringen is de Ping An Bank en OneConnect. Oprichters van het bedrijf zijn Ma Mingzhe en Yuan Geng,