Aandelen Pinterest kopen

hWil je beleggen in Pinterest aandelen? Op deze pagina kan je direct Pinterest aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Pinterest. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Pinterest raadplegen. Pinterest is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PINS.

Waar kan je Pinterest aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Pinterest kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Pinterest?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Pinterest. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Pinterest?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Pinterest? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Pinterest

Pinterest is een beursgenoteerd bedrijf en een social netwerksite die je zou kunnen vergelijken met een digitaal prikbord. Allerhande afbeeldingen die op internet gevonden worden kun je op het prikbord bewaren om doe later te gebruiken, het bewaarde product te kopen of om er inspiratie mee op te doen.
De aandelen van Pinterest worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als PINS. In San Francisco, Californië staat het hoofdkantoor van Pinterest, een bedrijf dat in 2009 opgericht werd en dochters heeft in onder meer The Hunt en Kosei.