Aandelen Pioneer Natural Resources kopen

Wil je beleggen in Pioneer Natural Resources aandelen? Op deze pagina kan je direct Pioneer Natural Resources aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Pioneer Natural Resources. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Pioneer Natural Resources raadplegen. Pioneer Natural Resources is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PXD.

Waar kan je Pioneer Natural Resources aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Pioneer Natural Resources kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Pioneer Natural Resources?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Pioneer Natural Resources. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Pioneer Natural Resources?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Pioneer Natural Resources? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Pioneer Natural Resources

Pioneer Natural Resources houdt zich specifiek bezig met de exploratie van koolwaterstoffen. Dat doet het met name in Cline Shale, dat onderdeel uitmaakt van Spraberry Trend dat op zijn beurt weer onderdeel is van het bekende Permian Basin. Pioneer heeft daar meteen ook het grootste areaal.
De aandelen van Pioneer Natural Resources worden openbaar verhandeld als PXD op de New York Stock Exchange. Het bedrijf heeft het hoofdkwartier gevestigd in Irving in Texas. De onderneming werd gesticht in 1997. In Mesa Operating Co heeft het een bekende dochteronderneming.