Aandelen Pirelli & C kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Pirelli & C aandelen? Op deze pagina kan je direct Pirelli & C aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Pirelli & C. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Pirelli & C raadplegen. Pirelli & C is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PIRC-I.

Waar kan je Pirelli & C aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Pirelli & C kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Pirelli & C?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Pirelli & C. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Pirelli & C?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Pirelli & C? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Pirelli & C is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Pirelli & C.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Pirelli & C

Porelli & C is een industrieel bedrijf dat in Milaan domicilie houdt. Het bedrijf is met name bekend vanwege de autobanden en de andere banden die het produceert. Op het gebied van banden geldt het zelfs als een van de grootste spelers van de wereld. Wat veel minder mensen weten is dat Pirelli & C ook hoogspanningskabels produceert.

Pirelli is opgericht door Giovanni Battista Pirelli. Dat deed hij in 1872. Eigenaar van de specialist in banden is Marco Provera. Aandelen van Pirelli & C zijn onder de aanduiding PIRS te koop op de Borsa Italia.

aandeel pirelli & c kopen

Wel of niet aandelen Pirelli & C kopen?

Als je op zoek bent naar aandelen om te kopen, kan Pirelli & C een interessante optie zijn. Het bedrijf heeft een sterke positie in de bandenindustrie en blijft investeren in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe producten te ontwikkelen en de concurrentie voor te blijven.

Een ander voordeel van Pirelli & C is de diversificatie van activiteiten. Naast banden richt het bedrijf zich ook op de productie van industriële kabels, waardoor het minder afhankelijk is van de bandenmarkt.

Er zijn echter ook risico’s verbonden aan het kopen van aandelen in Pirelli & C. De bandenindustrie is zeer competitief en het bedrijf is gevoelig voor schommelingen in grondstoffenprijzen. Bovendien kan het bedrijf worden beïnvloed door externe factoren zoals economische instabiliteit en veranderingen in regelgeving.

Kortom, als je op zoek bent naar aandelen in de bandenindustrie, kan Pirelli & C een interessante optie zijn. Het bedrijf heeft sterke punten, maar houdt ook risico’s in. Het is belangrijk om een gedegen analyse te maken voordat je besluit om aandelen in Pirelli & C te kopen.