Aandelen Pirelli & C kopen

Wil je beleggen in Pirelli & C aandelen? Op deze pagina kan je direct Pirelli & C aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Pirelli & C. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Pirelli & C raadplegen. Pirelli & C is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PIRC-I.

Waar kan je Pirelli & C aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Pirelli & C kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Pirelli & C?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Pirelli & C. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Pirelli & C?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Pirelli & C? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Pirelli & C is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Pirelli & C.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Pirelli & C

Porelli & C is een industrieel bedrijf dat in Milaan domicilie houdt. Het bedrijf is met name bekend vanwege de autobanden en de andere banden die het produceert. Op het gebied van banden geldt het zelfs als een van de grootste spelers van de wereld. Wat veel minder mensen weten is dat Pirelli & C ook hoogspanningskabels produceert.
Pirelli is opgericht door Giovanni Battista Pirelli. Dat deed hij in 1872. Eigenaar van de specialist in banden is Marco Provera. Aandelen van Pirelli & C zijn onder de aanduiding PIRS te koop op de Borsa Italia.