Aandelen Pitney Bowes kopen

Wil je beleggen in Pitney Bowes aandelen? Op deze pagina kan je direct Pitney Bowes aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Pitney Bowes. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Pitney Bowes raadplegen. Pitney Bowes is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PBI.

Waar kan je Pitney Bowes aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Pitney Bowes kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Pitney Bowes?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Pitney Bowes. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Pitney Bowes?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Pitney Bowes? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Pitney Bowes

Pitney Bowes verdient zijn geld met name met frankeermachines en in mindere mate met geolocatie software en met de offsetdruk. De internationaal opererende onderneming heeft het hoofdkantoor in Stamford in Connecticut. Het bepaald niet onbekende Newgistics geldt als een belangrijke dochter van Pitney Bowes.
De onderneming is ook in ons land actief, eerst in Rotterdam maar tegenwoordig in Capelle aan den IJssel. De Europese tak, waaronder dus ook Nederland valt, is ondertussen overgegaan in Spaanse handen, in die van PNI om precies te zijn. Het bedrijf ging verder als Intimus International, dat vanaf dat moment gold als exclusief dealer van Pitney Bowes.