Aandelen PKO Bank Polski kopen

Wil je beleggen in PKO Bank Polski aandelen? Op deze pagina kan je direct PKO Bank Polski aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PKO Bank Polski. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PKO Bank Polski raadplegen. PKO Bank Polski is een aandeel uit Polen. Het aandeel wordt verhandeld in Poolse Zloty aan de Warsaw Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PKO:WSE.

Waar kan je PKO Bank Polski aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PKO Bank Polski kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel PKO Bank Polski?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PKO Bank Polski. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PKO Bank Polski?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PKO Bank Polski? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in PKO Bank Polski is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in PKO Bank Polski.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over PKO Bank Polski

PKO Bank Polski geldt niet alleen als de grootste bank van Polen, het is eveneens de oudste bank van het land. De bank werd in 1919 gesticht en het staat in de beursindex WiG 20. De hoofdzetel van de onderneming vind je in Warschau. Op de beurs van Warschau worden de aandelen van PKO Bank Polski verhandeld onder de aanduiding PKO.
PKO Bank Polski heeft in KredoBank, PKO Bank Hioteczny bekende dochters. Het hoofdkantoor van de bank is overigens beeldbepalend voor Warschau en de afkorting PKO betekent in het Nederlands zoets als Algemene Spaarbank of Poolse Bank.